Andreu Majó serà el candidat d’Arenys de Munt 2000 però hi posa condicions

  • serà la tercera vegada que encapçalarà la llista d'AM2000 i vol que es treballi per que hi hagi relleu

VilaWeb
Redacció
10.03.2003 - 07:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’actual alcalde d’Arenys de Munt, Andreu Majó, repetirà com a candidat a l’alcaldia pel grup d’Arenys de Munt 2000. Majó va ser escollit, pràcticament, per unanimitat del prop de centenar de veïns i veines que van participar a l’assemblea convocada per AM2000. Andreu Majó, satisfet per haver estat elegit, va acceptar el compromís d’encapçalar la llista però va exigir que s’estableixin relleus i un esforç per renovar les persones que lideren el partit.

Andreu Majó va destacar que, tot i que cal elaborar encara la proposta de programa electoral, té clara la disposició de governar amb altres formacions. Majó va dir que aquesta legislatura caldrà establir unes condicions prèvies que evitin situacions que han creat alguns partits que han aprofitat la seva condició de regidors per apuntar-se medalles i treballar més pel seu grup que pel bé del poble. Majó es va referir explicitament als problemes que ha tingut amb PSC i ERC durant aquests darrers quatre anys.

L’elecció d’Andreu Majó com a candidat per Arenys de Munt 2000 va fer-se, dissabte a la tarda, mitjançant un sistema de votacions molt obert. L’acte va començar amb una ponència sobre la vida política dels pobles realitzada per l’escriptor i polític d’ICV, Ignasi Riera, qui va voler destacar la singularitat d’aquest sistema d’elecció. Durant la tarda també es va presentar el nou logotip d’AM2000, una fulla de plataner amb les 4 barres i l’emblema del partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any