Àngel Soro presenta avui el seu disc.

VilaWeb
Redacció
14.06.2002 - 08:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cantautor de ponent Àngel Soro i la seua banda acaben d’estrenar el seu disc de debut “Efecte Espiral” que serà presentat avui a Vilafranca del Penedès, localitat on ha estat gravat.

Prèviament a les 9 de la nit Guillem Chacon oferirà a l’espai l’Escorxador de Vilafranca una xerrada sobre la Franja de Ponent i tot seguit el cantant fragatí farà el concert de presentació.

Concert que inicia així una gira per tot Catalunya, amb les primeres actuacions demà dissabte a Martorrell, dins del marc del Cultura Viva, el cap de setmana vinent a Cabrils en els actes d’agermanament amb Calaceit i tot seguit Girona, el 5 de juliol serà a Arenys de Lledó (Matarranya) en l’Acampada de la Franja de Ponent per la Llei de Llengües.

L’album inclou poemes musicats de Manuel de Pedrolo, natural de l’Aranyó, com “El pa és de casa”.

A més d’Àngel Soro (veu i guitarra) i la seua habitual Euria Ederra (veu), la formació es completa amb l’Hèctor Guiu de Lleida (violí), Fèlix Loizu d’Almacelles (piano), Aurora Fontoba de Calaceit (violí), Josep Mesalles de Fraga (saxo) i Jordi Martos de Vilafranca del Penedès (baix).

Al disc es troben 15 temes com “Primera línea de foc”, “Lo riu és vida” o “Hem guardat fusta al moll”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any