Multitudinari punt final a la lluita per a les víctimes del metro

  • Milers de persones es van concentrar ahir a la plaça de la Mare de Déu · Va ser l'última convocatòria de l'AVM3J, coincidint amb el canvi de govern

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.07.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Associació de Víctimes del Metro (AVM3J) va reunir ahir a la tarda milers de persones a la plaça de la Mare de Déu de València, en l’última de les concentracions convocades per aquesta causa. L’associació va convocar tothom a participar-hi ‘per a celebrar el final d’una lluita, demanant una investigació real on no es rebutgen documents ni testimonis, i on els compareixents no vagen amb les respostes apreses’. Les Corts Valencianes van dedicar ahir un ple especial al cas, on es va aprovar l’obertura d’una comissió d’investigació sobre l’accident, el dia del novè aniversari de l’accident on van morir 43 persones i va causar 47 ferits.

Durant la concentració, la presidenta de l’associació, Beatriz Garrote, va destacar que ‘a partir d’ara les llàgrimes només seran per l’absència i no per la impotencia’. I va afegir: ‘És un aniversari diferent. Després d’haver pogut parlar a les Corts, davant dels diputats, sento que s’han començat a posar les bases perquè això no torni a passar’.

A través de les xarxes va ser molt emprada l’etiqueta #GràciesAVM3J, amb nombrosos missatges d’agraïment a l’associació:


El següent vídeo mostra una muixeranga que es va construir durant la concentració a València:

 

Informació relacionada:

Les Corts Valencianes reobren la comissió d’investigació de l’accident del metro

[VÍDEO] Beatriz Garrote: ‘S’han comportat com uns demagogs cruels’

L’accident del metro de València, en els cinc vídeos de Zero Responsables

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any