La FUVA convoca l’onzé Premi Juan J. Renau Piqueras

  • Els catedràtics Àlvaro Cuervo i Vicente Salas, guardonats amb el Jaume I d'Economia, formaran part del jurat

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.06.2015 - 17:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Fundació Universitària de la Vall d’Albaida (FUVA) ha fet públics els noms dels membres del jurat de l’onzena convocatòria del Premi Juan José Renau Piqueras, el termini de presentació de treballs per al qual ja és obert fins el 31 d’octubre. En aquesta ocasió, els encarregats de decidir el premi, dotat amb cinc mil euros, seran el catedràtic de la Universidad Complutense de Madrid, Àlvaro Cuervo, i el catedràtic de la Universitat de Saragossa, Vicente Salas, tots dos guardonats amb els premis Jaume I de la Generalitat Valenciana.

Amb ells, formaran el jurat Martina Menguzzato, també catedràtica i vídua del professor que dóna nom al premi; el director de Caixa Ontinyent, Vicent Penadés, i el degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, Vicent Soler.

Al premi hi poden optar treballs originals i inèdits que tracten aspectes relacionats amb la creació, el funcionament o el desenvolupament de l’empresa, i que representen una aportació al coneixement científic d’aquests àmbits. Les bases especifiquen que es valorarà el rigor científic dels treballs, l’aplicabilitat i la utilitat per millorar la direcció d’empreses, especialment les que formen part del teixit empresarial valencià.

El veredicte es farà públic dins la segona quinzena de desembre d’enguany. Els interessats a participar-hi ha de presentar els treballs a la seu de la fundació, al número 3 del carrer de Gomis d’Ontinyent. En el correu electrònic fuva@fuva.es i en el telèfon 962919129 es pot demanar més informació relacionada amb el premi.

En l’edició anterior, el premi el va rebre un estudi de les professores Isabel Estrada (Universitat de Groningen), Natalia Martín i Pilar Pérez (Universitat de Valladolid) sobre una aliança estratègica multi-soci a l’àmbit empresarial.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any