Catarres i la Gossa Sorda, caps de cartell de la Festa pel Canvi d’Alboraia

  • La diada del Vint-i-cinc d'Abril es clou avui amb un concert en què també actuen Zoo, Chikos del Maíz, el Diluvi i Traficants de Sucre

VilaWeb
Redacció
25.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La diada del Vint-i-cinc d’Abril se sol cloure amb concerts pels quals han passat, els últims quinze anys, els grans noms de la música del país i de fora com Aspencat, Fermin Muguruza, Orxata, Reincidentes i Txarango. El cartell de la Festa pel Canvi d’enguany manté el nivell amb l’actuació, a partir de les 20.30 a Alboraia (Horta), dels Catarres, la Gossa Sorda, Zoo, Chikos del Maíz, el Diluvi i Traficants de Sucre. Els Catarres hi presenten el seu nou disc, ‘Big Bang’, que van estrenar tot just per Sant Jordi a Barcelona.

Per la seva banda, la Gossa Sorda continua amb aquest concert al poble de naixement del general maulet Joan Baptista Basset la seva última ronda abans de deixar els escenaris.

La Festa pel Canvi és organitzada per Acció Cultural del País Valencià juntament amb el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) i pretén ‘d’animar la desitjada transformació del País Valencià’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any