Les fotos del viatge, fetes pels locals

VilaWeb
Redacció
19.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Per a descobrir un país i la seva cultura, la millor solució encara és de compartir moments amb els seus habitants.’ És una premissa àmpliament acceptada per la gent que sol viatjar. I també pels autors de Local Eyes Project, que van tenir la idea d’enviar càmeres d’un sol ús a uns quants habitants de països de tot Amèrica perquè fotografiessin el que un turista probablement no veuria dels seus llocs de residència.

Aquest singular àlbum de viatge, completat amb entrevistes a fons a la vintena de participants, es pot consultar en línia a la web de la iniciativa. Són desenes de fotografies fetes amb total llibertat que descobreixen, pels impulsors de Local Eyes Project, ‘una visió local de les ciutats i els seus ritmes de vida’.

Hi apareixen retratades Anchorage, Fairbanks i Homer, d’Alaska; Vancouver, del Canadà; Bellingham, Seattle, Portland, Palo Alto i Bishop, dels EUA; Lima, Cuzco, Sihuas i Quihuay, del Perú; Senda Verde i Santa Cruz, de Bolívia, i Campo Grande, Florianópolis, Sao Paulo, Rio de Janeiro i Salvador, del Brasil.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any