Podem planta els republicans per anar a fotografiar-se amb Felipe VI

  • Pablo Iglesias saluda el rei espanyol i li regala uns DVD de 'Joc de trons'

VilaWeb
Redacció
15.04.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els cinc eurodiputats de Podem, amb Pablo Iglesias al capdavant, han asistit avui a la recepció que ha fet el rei espanyol Felipe VI al Parlament Europeu, a Brussel·les. Iglesias ha saludat el rei espanyol i li ha regalat una caixa de DVD de la sèrie ‘Joc de trons’. En canvi, en aquesta recepció, no han assistit l’eurodiputat de Convergència, Ramon Tremosa; ni el d’Iniciativa-Verds, Ernest Urtasun; ni el de Compromís, Jordi Sebastià; ni la d’Esquerra Unida Marina Albiol, ni els d’Esquerra Republicana de Catalunya – MÉS, Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall. Tots ells ja van confirmar que no hi serien.

Aquest és el vídeo del moment de la salutació:

Els cinquanta-quatre eurodiputats de l’estat espanyol al Parlament Europeu van ser convidats per l’ambaixada espanyola de Brussel·les a una recepció amb Felipe VI avui al matí. Una de les fotografies de l’acte ha estat la del dirigent de Podem, Pablo Iglesias, saludant el monarca espanyol. ‘Per mi serà un plaer conversar amb el cap de l’estat. Podem tenir moltes diferències, però vull expressar-li com veiem les coses’, va dir ahir Iglesias.

En canvi, Podem no va assistir a la marxa que es va fer ahir a Madrid en favor de la tercera república. La secretària de coordinació del partit, Irene Montero, havia justificat dilluns l’absència dient: ‘El millor homenatge a la república és continuar treballant.’

Editorial de Vicent Partal: Va, Pablo, abraça’l

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any