Els mètodes per a fer dormir els nadons més celebrats a les xarxes

  • Us oferim els vídeos amb més visites a internet

VilaWeb
Redacció
18.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

De mètodes per a fer dormir els nens n’hi ha tants com en vulgueu. N’hi ha que serveixen a partir dels sis mesos i n’hi ha que no funcionen mai. I els que serveixen per uns nens no serveixen per uns altres. Per tant, el millor que es pot fer és provar-los i decidir quin funciona millor en cada cas. Per exemple, una mare en va descobrir un que li ha anat de primera amb el seu fill de tres setmanes. En diu ‘mètode Oompa loompa‘, un nom que fa referència al cant que ha de fer aquell qui vulgui fer adormir un infant.

Una vegada descobert per casualitat aquest mètode, la mare va enregistrar el pare de la criatura fent dormir el nadó i va penjar el vídeo a Youtube. Ara aquest vídeo circula per les xarxes amb rapidesa i ja acumula més de cinc milions de visualitzacions des de final de 2012. Podeu veure’l a continuació:

 

També hi ha aquest altre que consisteix en passar suaument un mocador de paper per la cara del nen, del front a la barbeta, uns quants cops fins que s’acaba adormint. Diu que en un minut el nen s’adorm. En tan sols un mes de vida a la xarxa, el vídeo és a punt d’arribar als cinc milions de visites.

 

Aquest vídeo concentra set propostes diferents. Uns pares que posen un secador de cabells en marxa a prop del nadó perquè el soroll el relaxa, uns copets determinats a l’esquena, un concurs de mirades, acaronar una manta, ensenyar uns imatges al mòbil i el curiós efecte del so de microones… són fórmules que funcionen per aquests nens. Fa tres anys que és a la xarxa i té dos milions i mig de visites.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any