La Usap decideix reclamar pels errors arbitrals del partit contra Narbona

  • François Riviere, president de l'Usap, anuncia la presentació d'una reclamació davant les instancies federals de rugbi, pels errors arbitrals que van costar la victòria al club català, en el darrer partit jugat contra Narbona ...>>
    Dc. 8 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
08.04.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com recordareu, va haver-hi dos greus errors arbitrals van costar la victòria a l’equip català, diumenge passat a Narbona, on els catalans van perdre per 31 a 21. El president usapista, François Riviere, va indicar a France Bleu Roussillon que ‘una vegada visionat el partit pels tècnics usapistes, el club ha decidit dipositar una reclamació que concerneix a l’assaig de Vincent Rattez, jugador del Narbona, aconseguit el minut 30 de partit, quan hi havia dues pilotes al camp’.

El president ha assegurat que enviarà un correu de reclamació a la lliga, a la Federació francesa de rugbi, i a la comissió d’instància dels arbitres’. Per la seua part el president del Narbona, creu que la Usap reflexionarà i que finalment no dipositarà la reclamació, ja que pensa que errors arbitrals n’hi hagut sempre, i que si el club català reclama ‘obrirà la porta a que és pugi reclamar qualsevol cosa’. També pensa que si fan repetir el partit, això perjudicarà a l’usap, ja que interferirà en la preparació de les semifinals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any