El FN impugna els resultats de tres cantons

  • El partit d'extrema dreta creu que, en tres cantons, els candidats de la majoria departamental sortint han utilitzat revistes oficials de les col·lectivitats per fer campanya, i això seria il·legal ...>>
    Dv. 3 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
03.04.2015 - 11:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El FN ha decidit impugnar els resultats dels cantons de: Perpinyà VI (barri de Sant Aciscle i Toluges) que ha elegit a Hermeline Malherbe i Jean Roque, del canton de la vall de la Têt, que ha guanyat  Damienne Beffara i Robert Olive, i del de la Costa de la Salanca guanyat pel binomi format per Madeleine Garcia-Vidal i Joseph Puig. Tots tres cantons de la majoria d’esquerra departamental.

En aquests tres recursos presentats, el FN demana l’anulació del resultat i la repetició de les eleccions. En el recurs al·lega que, els candidats, han utilitzat revistes oficials ja siguin municipals, de les comunitats de comunes, o departamentals, pagades amb diners públics. Algunes d’aquestes revistes hi havia una desena de fotos dels candidats, i van ser repartides dies abans de les votacions. Així mateix demana el recompte d’alguns cantons on va quedar eliminat per pocs vots de diferència .

Tots els candidats tenen fins avui divendres al matí per presentar recurs contra els resultats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any