Poca neu a la Plana del Rosselló

  • Catalunya Nord està en alerta taronja, i s'ha anunciat que nevaria a la Plana del Rosselló, doncs bé, la neu ja ha arribat a Perpinyà (caient 1 hora i ha parat) ...>>
    Dt 3 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
03.02.2015 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Météo France confirma l’episodi de neu per tot el departament , però assegura que les quantitats de neu seran febles : d’1 a 2 cm a la Plana i sobre el litoral, de 2 a 5 cm cap els contraforts a 200 / 300 m d’alçada i de 10 a 15 cm sobre 600m. La vigilància Taronja és mantinguda fins a 15h00. Després el departament serà classificat en vigilància groga per  allaus i neu… El risc allaus, però, és elevat : de 4/5.

Aquest matí s’ha obert el Coll de Pimorent, però els equipaments especials son obligatoris a la entrada sud del túnel de Pimorent a la Croisade (N320), i de la Croisade al Pas de la Casa (RN20). Els transports de mercaderia per camions de més de 19 Tones, a la N320 de la Vinyola a la Croisade, i a la RN116 a partir de Prada de Conflent. Circulació delicada a la RN 116 entre Montlluís i la Guingueta d’Ix. a la RN 20 entre La Guingueta d’Ix i l’entrada al túnel de Pimorent i a totes les carreteres departamentals de Cerdanya, Capcir i l’Alt Conflent.

Continua tancat el Coll de Jou a la RD 14. també estan tancats el Coll d’Aussières a la  RD2  i el pas de nivell de la RD59a.

Qualsevol dubte? Consulteu la web de la  direction interdépartementale des routes du Sud-Ouest. Consulteu també els riscos de nevades i allaus a la web de Météo France des d’aquí.

Com sempre, teniu també a la vostra disposició la web de la carta VH, que dóna informacions en temps real sobre les condicions de conducció de la xarxa de la DIR Sud-Oest, amb vistes preses per càmeres disposades sobre sectors sensibles, els missatges del PMV (Rètols amb missatges canviants) així com les informacions de circulació i els consells, per telefon al  04 68 38 12 05.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any