Dispositiu dels gendarmes per aquest Cap d’Any

  • L'EDSR (l'Escadron départemental de sécurité routière) avisa que, durant aquesta nit, farà diversos controls a les carreteres nord-catalanes, amb l'objectiu de prevenir accidents ...>>
    Dc. 31 de desembre del 2014

VilaWeb
Redacció
31.12.2014 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons afirma el responsable de l’EDSR, el coronel Agresti: ‘avui dia, dos terços dels accidents nocturns són causats per l’alcohol. Com aquesta nit de Cap d’Any, augmenta el risc de conduir sobrepassant la taxa d’alcoholèmia , és necessari que la gent entengui que la gendarmeria  es va a mobilitzar tota la nit, no tindrà tolerància per als que condueixen en estat d’embriaguesa. Els riscos són massa alts ‘.

Així doncs, l’EDSR ha previst posar en plaça una desena de controls a diferents indrets de Catalunya Nord. Un d’aquests segurament, estarà al Pertús, i un altre al Voló, en direcció La Jonquera – Catalunya Nord.

Si aneu de festa, sempre teniu la possibilitat de demanar un ‘taxi de nit’ que posa en plaça l’associació Route 66. Per fer-ho teniu de visitar aquesta web www.taxis-route-66.fr on podeu reservar un cotxe, a condició que esteu disposats a compartir-ho.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any