Empresa. Led Tech Ibérica obre una nova franquícia, la primera a Barcelona

  • L'empresa vol portar la seva producció a Golmés

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
10.12.2014 - 08:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Led Tech Iberica, la primera franquícia especialitzada en il·luminació led d’Europa, ha obert la seva quarta botiga a Catalunya i la primera a Barcelona, tot just al cor del 22@, al carrer Castella. L’empresa busca un soci inversor per portar la fàbrica a Golmés.

Amb aquesta són cinc les franquícies de Led Tech, quatre a Catalunya (Lleida, Reus, Sabadell i, ara, Barcelona) i una a Espanya (Granada). A més a més estan a punt d’obrir-ne una altra a les Corts de Barcelona. De moment l’empresa sorgida des de Golmés ha creat 16 llocs de treball des de la seva obertura.

Fàbrica a Catalunya

Des de fa 5 anys Led Tech Ibérica està fabricant els seus productes a la Xina a l’espera d’un soci inversor que permeti portar la fàbrica a Catalunya, concretament a Golmés, on l’empresa ja hi té part de les seves instal·lacions.

Segons el seu gerent, Robert Bonet “aquest procés de relocalització ve degut a la clara necessitat de poder donar millor servei als nostres clients i sobretot, poder retornar a la societat del nostre país la confiança que han dipositat en nosaltres i els nostres productes. Nosaltres confiem i sabem que tenim molta gent preparada i molt ben formada que necessita una oportunitat laboral i volem donar resposta a aquesta necessitat”.

Led Tech són fabricants, distribuïdors i majoristes de diferents tipus d’il·luminació led d’última generació: pública, comercial, industrial, domèstica, d’escenografia, de retolació o de decoració, entre altres.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Golmés.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any