Mollerussa per la Marató trasllada les activitats a la plaça Manuel Bertrand i al Centre Cultural

  • Al gener es farà un espectacle musical

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El tram de la plaça Manuel Bertrand de Joan Burniol a Ferran Puig i Arbeca i el Centre Cultural seran els espais on es concentraran les diverses activitats englobades sota el lema “Mollerussa per la Marató” (vídeo) que es faran diumenge, 14, al matí.

Ho han explicat el regidor de Cultura, Jordi Pérez, i el president de A2MIC, Esteve Aymerich, entitat coordinadora de les activitats que han preparat diverses entitats de la ciutat i que es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament per recollir fons a per finançar la investigació en relació a les malalties del cor.

El regidor Pérez ha explicat que s’ha fet el canvi d’emplaçament per donar cabuda a les diverses activitats que han preparat les diverses entitats i que, per tercer any consecutiu, coordina A2MIC.

Mollerussa per La Marató

Mollerussa per La Marató” començarà a dos quarts de deu del matí amb l’esmorzar solidari a càrrec de la Colla de 1964, continuarà amb el vermutet de la mà de l’Associació Lo Vermutet i una demostració de balls per part de Espaiesport, que es farà al Centre Cultural. També inclourà a les dotze el Flashmob solidari, una actuació en directe a càrrec de Xavier Balsells i, posteriorment, una ballada de sardanes organitzada per l’Agrupació Sardanista. A més a més durant tot el matí hi haurà partides d’escacs i una tenda solidària per part d’A2MIC i la Rebel·lió de les Llanes que comptarà també amb la col·laboració del Consell Social de Mollerussa i les AMPA de l’escola Pompeu Fabra i El Carme així com de Plandora Continguts, que ha elaborat un vídeo específic de promoció de “Mollerussa per La Marató”, una campanya que compta també amb un cartell dissenyat per El Solaç.

Aymerich també ha explicat que “Mollerussa per La Marató” està donada d’alta com a usuari i tot lo recollit es donarà de manera conjunta.

El Musical dels Musicals

A banda de les activitats que es duran a terme el mateix dia 14, també està previst recaptar fons per La Marató amb “El Musical dels Musicals”, una obra musical amb 10 números extrets de diferents musicals sota un fil conductor i en el qual hi participaran més de 80 persones de les Colles dels 50 de 1960, 1961, 1962 i 1963, segons ha explicat Aymerich. El musical es podrà veure dissabte 17 de gener i diumenge 18 al Teatre L’Amistat. Una obra en la que ja fa un parell de mesos que s’hi està treballant i que Aymerich confia que sigui la base de properes en el futur.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any