Un home es llença a la zona dels lleons al Zoo de Barcelona i queda ferit greu

  • El visitant, vestit amb roba de camuflatge, ja ha protagonitzat altres incidents en els darrers mesos

VilaWeb
ACN/Redacció
07.12.2014 - 14:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un home s’ha llençat aquest migdia a la zona dels lleons del Zoo de Barcelona i ha quedat ferit de gravetat després de ser atacat pels felins. El visitant, vestit amb roba de camuflatge, ha estat traslladat pel SEM a l’Hospital de la Vall d’Hebron i es troba ingressat a l’UCI del centre en estat crític. L’home ha saltat les tanques de protecció de la zona dels tigres i lleons i s’ha llençat al fossar.

Alguns testimonis han explicat que la víctima ha estat atacada per algun dels felins que, fins i tot, l’han arrossegat fins a un túnel de serveis. Responsables del Zoo i efectius dels Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i dels Mossos han pogut entrar i rescatar l’home. La policia ha establert un cordó d’uns 50 metres i part de les instal·lacions estan tancades provisionalment.

El director general de serveis municipals de Barcelona, Ignasi Armengol, ha explicat que l’home ‘molt ràpidament’ i d’entrada ha estat atacat per dos dels tres animals que hi havia a les instal·lacions. De fet, des del principi quan les lleones s’han adonat de la presència de l’home l’han anat a buscar i l’han fet caure al fossar. L’home s’ha acostat a l’espai per les tanques de les instal·lacions fent equilibris fins a tocar a la rocalla on hi ha els felins, moment en què l’han fet caure.  

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions de Bombers de Barcelona, a més d’efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra que, amb l’ajuda de mànegues d’aigua i juntament amb els tècnics del Zoo de Barcelona, han procedit a realitzar les tasques de rescat.

L’home és el mateix que es va despenjar de la façana de La Pedrera el 23 de novembre; que va cremar una senyera l’Onze de Setembre davant l’estàtua de Rafael Casanova, a Barcelona, i que el Nou d’Octubre va aparèixer a València en les concentracions oficials del govern i l’ajuntament amb una bandera nazi amb la inscripció: ‘Avortament, genocidi.’

Informació relacionada:

La peculiar història de Justo, l’home de les banderes nazis

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any