Empresaris catalans preparen un acte de suport al 9-N

  • 'Som al costat de la societat catalana i de les institucions en l'exercici del dret a decidir', diu el president de l'Associació Catalana de Professionals

VilaWeb
ACN
02.10.2014 - 13:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya ha convocat el món empresarial i econòmic a un acte en suport de la consulta, que tindrà lloc el 22 d’octubre a l’Auditori de Barcelona L’esdeveniment vol mostrar la confiança de l’empresariat català en el potencial econòmic de Catalunya i donar suport a les institucions del país en el procés de l’exercici del dret de decidir. ‘No ens han de fer por els propers reptes que afronta el país. Els centenars de milers de ciutadans que formem el món de l’empresa de Catalunya estarem al costat de la societat en les decisions que prengui sobre el futur del país’, ha declarat el president de l’Associació Catalana de Professionals (ACP), David Poudevida.

‘Tradicionalment, l’empresa catalana ha estat al costat de la societat i això seguirà sent així. Hi ha una gran majoria social que ha manifestat la voluntat de ser consultada sobre el futur polític del país’, ha sentenciat Poudevida. ‘Els empresaris hem patit la crisi durant els darrers anys de crisi i hem superat els reptes. Avui no ens ha de fer por els propers reptes que afronta el país. Volem enviar a la societat el missatge que ens en sortirem.’

L’acte del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya a l’Auditori de Barcelona té l’objectiu de ‘cohesionar el col·lectiu d’empresaris, emprenedors, autònoms i professionals del món econòmic, de l’empresa i el comerç, per reivindicar el paper rellevant de l’empresa catalana al llarg de la història i reafirmar el compromís del teixit empresarial amb el país’.

Poudevida ha explicat que, en un moment de conjuntura econòmica difícil, el Fòrum vol dur a terme ‘un acte d’autoestima de l’empresa catalana, que al llarg del temps ha jugat i juga un paper clau en la dinamització del nostre país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural. Aquest rol històric de l’empresa catalana el volem posar en valor amb un missatge en positiu’.

Creiem en Catalunya vol estimular el sector empresarial ‘davant dels reptes d’un món global ple d’oportunitats per a l’economia catalana, definint els eixos estratègics en el camp econòmic-empresarial que contribueixin a millorar el nostre model de país. Per tot això, els empresaris entenen que és l’hora ‘de fer costat a les nostres institucions en la consulta per poder decidir el nostre futur col·lectiu’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any