Josep Calero guanya el 50é premi de poesia de l’Ateneu Cultural d’Onda

  • L'escriptor de Benigànim acaba de publicar el poemari 'Camins de ferro i terra blanca'

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.09.2014 - 13:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El poeta de Benigànim Josep Enric Calero Martí ha guanyat el premi de poesia en valencià del 50é certamen literari convocat per l’Ateneu Cultural i Mercantil d’Onda, amb el poemari que du per títol ‘Pa de dolor’. El premi el rebrà el 12 d’octubre vinent, en un acte que se celebrarà a les 19.30 al teatre Mónaco de la localitat de la Plana Baixa. L’obra guanyadora es publicarà el mes d’abril de 2015.

La notícia ha coincidit en el temps amb la publicació del seu poemari ‘Camins de ferro i terra blanca’, editat per Denes en col·laboració amb l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, que es presenta aquest dissabte 4 d’octubre a les 20.30 a la sala multiusos de la Font Jordana d’Agullent, dins un dels actes de presentació del IV Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida. Del poemari també se’n farà una presentació el 17 d’octubre, a les 19.00, a l’Espai Jove de Benigànim.

Josep Calero (Benigànim, 1970), professor de secundària, ha estat guanyador de premis de narrativa breu al Vendrell i a Banyeres del Penedès, i de poesia a la Vall d’Uixó, el Penedès, Alberic i Castelló de la Ribera.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any