Governació ja desplega la logística del 9-N

  • Ortega signa quatre convenis i protocols amb organismes públics · El govern encarrega al CIRE la impressió de les butlletes i la fabricació de les urnes de la consulta

VilaWeb
Redacció
27.09.2014 - 13:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La vice-presidenta del govern, Joana Ortega, ha presidit aquest dissabte la signatura de quatre convenis i protocols per desplegar la logística de la consulta del 9-N. Concretament, el govern ha encarregat al Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) la impressió de les butlletes i la fabricació de les urnes; s’ha signat un conveni amb l’Idescat per a la utilització de les dades del registre de població com a cens del 9-N; i un tercer conveni amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) per la gestió de dades i suport informàtic i tecnològic. El quart acord és amb Presidència per fer servir el Registre de catalans residents a l’exterior.

Al detall, els acords són: un conveni d’encàrrec de tractament amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya per a la gestió de dades del registre de participants per a la consulta.; un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) per a la utilització de les dades del registre de població de Catalunya; un conveni d’encàrrec de gestió amb el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) per a les actuacions requerides per al subministrament, transport i lliurament del material necessari per a la consulta (urnes, paperetes, sobres, i cabines) i un protocol de col·laboració amb el Departament de la Presidència per a la utilització de les dades del Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior.

El secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Lluís Bertran, ha signat aquest dissabte els convenis i els protocols per poder desplegar el dispositiu electoral de cara a la consulta del 9-N. La vicepresidenta Joana Ortega ha presidit la signatura entre Bertran i el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el director de l’IDESCAT, Frederic Udina; la directora del CIRE, Elisabeth Abad, i el director gerent del CTTI, Jordi Escalé.

La signatura dels convenis s’ha produït després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi firmat el decret de convocatòria del 9-N aquest dissabte.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any