Núvol a Vilaweb

  • Bernat Puigtobella, editor del digital de cultura, dóna el tret de sortida d'una nova etapa a Núvol, que s'instal·la a partir d'avui a la redacció de Vilaweb

VilaWeb
Redacció
04.09.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des de la seva fundació, el març del 2012, Núvol ha estat membre de la comunitat +Vilaweb. Des d’aleshores, els amics de Vilaweb ens han acollit cada dijous a la seva portada, on hem destacat setmana rere setmana les notícies més interessants del digital de cultura. Agraïm immensament que l’Assumpció Maresma i en Vicent Partal ens fessin un vot de confiança de bon començament i apostessin per Núvol amb tanta generositat. Si Núvol ha tingut tan bona acollida, ha estat en gran part gràcies a la complicitat de Vilaweb

Ara fem un pas més. A partir d’aquest setembre,Vilaweb ens acull a la seva redacció, on podrem aprendre de primera mà el funcionament d’un diari digital i compartir les nostres notícies amb el seu equip. Núvol continua sent una capçalera independent, mantindrem la nostra pròpia línia editorial i el model de participació oberta, col·laborativa, però ho farem amb ganes de sumar en una comunitat en què ens trobem molt de gust. Ara ja fa dos anys i mig que tenim una cita setmanal amb els lectors de Vilaweb i els hem anat coneixent, ja sabem una mica què els mou i els interessa, i esperem continuar estant a l’altura de la seva exigència.

Hem passat els últims dos anys impulsant Núvol des de la redacció de L’Avenç, compartint el dia a dia amb el Josep Maria Muñoz i la Núria Iceta, la Natàlia Bascones i la Cristina Molina. Durant aquest temps, ens hem sentit molt ben acompanyats, hem pogut celebrar amb ells els 400 números de la revista i L’Avenç ha obert la seva finestra a Núvol. És l’únic que ens pesa d’aquest nou pas, perquè L’Avenç continua sent per a nosaltres un model de revista cultural, ben bé com una germana gran. Els amics de L’Avenç saben que Núvol és també casa seva i confiem que encara puguem fer molt camí junts.

Gràcies doncs a Vilaweb i a L’Avenç som on som. També gràcies a tots vosaltres, que col·laboreu en aquest projecte, escrivint, fent fotos, vinyetes, o simplement llegint-nos. Moltes gràcies a tots.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any