Manuel Valls al funeral de Chrsitian Bourquin

  • Avui al matí s'ha fet, a Millars, les exèquies de Christian Bourquin, amb l'assistència anunciada (però que no era del tot certa) de Manuel Valls primer ministre de l'estat francès ...>>
    Dv. 29 d'agost del 2014

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.08.2014 - 12:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 3000 persones han assistit avui divendres al funeral de Christian Bourquin a Millars, entre les personalitats destaca el primer ministre.

Manuel Valls el seu discurs de comiat ha dit que ‘la inmensa majoria dels escollits serveixen a la República i el poble. Massa sovint amb una  injusta consideració d’aquells que, com Christian Bourquin, es comprometen fins a l’últim alè al servei de la col·lectivitat. Amant de la seva terra. Enamorat,havia guanyat totes les eleccions. Portava aquest projecte magnífic del memorial de Ribesaltes. Volia trobar-lo per dir-li que l’Estat volia acompanyar-lo en aquest projecte bonic de memòria. Si hi ha alguna cosa que el govern ha de fer, és estar a l’altura de la memòria dels qui van ser-hi tancats. Nosaltres en tingut  debats i diferents encara aquests últims mesos. Fins i tot cansat, el veia sempre defensar les seves conviccions amb passió. “De català a catalàadéu Christian’. (Aquesta darrera frase en català) ha dit Manuel Valls.

Altres representants polítics que han pres la paraula són: el Vicepresident del Consell Regional Michel Mouly, Jean Claude Gayssot,, antic ministre i també vicepresident de la Regió, Alain Bertrand  senador de la  Lozère. Jérôme Parilla regidor d’Illa ha cantat la canço de Jordi barre ‘Muntanyes Regalades’ també s’ha escoltat la cançó ‘L”Aigle Noir’ de Barbara. Potser donarem és informació demà dissabte, ja que encara s’età fent el funeral.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any