Bauzà: ‘El govern espanyol ha de corregir la injustícia fiscal amb les Illes’

  • Les balances fiscals d'Hisenda apunten a un dèficit de 1.483 milions d'euros · MÉS demana la compareixença de Bauzá per l'espoliació fiscal

VilaWeb
Redacció
23.07.2014 - 17:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les Illes Balears tenen un dèficit fiscal de 1.483 milions d’euros (el 5,71% del PIB), segons les dades fetes públiques pel govern espanyol. Una xifra que ha portat el president, José Ramón Bauzá, ha retreure que les Illes són maltractades pel govern espanyol. ‘Esperem que el govern de l’estat corregeixi la injustícia amb les Illes Balears. Les Illes hem complert amb l’objectiu de dèficit, ara el govern de l’estat ha de complir amb les Illes Balears’. 

MÉS demana la compareixença de Bauzá per l’espoliació fiscal

Per la seva banda, el grup parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha dit que les balances fiscals publicades ‘demostren que les Illes pateixen un espoli fiscal que fa impossible que els habitants de les Illes estiguin en igualtat de condicions que la resta de ciutadans’. Per això ha anunciat que el seu grup demanaria de manera urgent la compareixença del president Bauzà i del conseller d’Hisenda, José Vicente Marí, perquè donin explicacions. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any