L’ANC s’adreça a Juncker i Schulz amb dos grans murals a la Ràpita

  • La campanya d'internacionalització del procés català va començar la setmana passada amb una gran lona adreçada a Barack Obama

VilaWeb
Redacció
20.07.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després del primer mural gegant de la setmana passada a Badalona adreçat al president nord-americà, Barack Obama, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua la campanya d’internacionalització del procés català amb un nou mural. Es fa avui a la plaça del Trabucador de la Ràpita (18.00), al delta de l’Ebre, i es vol interpel·lar els presidents de la Comissió Europea i del Parlament Europeu, Jean Claude Juncker i Martin Schulz.

Un missatge al món

L’acció s’inclou en la campanya d’actes que l’ANC desenvolupa durant tot l’estiu, en què a més de fer assaigs de la V en molts municipis del país es desplegaran deu grans lones amb missatges adreçats a dirigents mundials que seran clau per al reconeixement internacional de la causa catalana. A més de Barack Obama, Jean Claude Juncker i Martin Schulz, els caps de setmana següents es faran murals adreçats a Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Roussef, el papa Francesc i Fredik Reinfeldt.

Més informació:

La guia de la V de l’Onze de Setembre

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any