La independència de Catalunya beneficiarà econòmicament Espanya, segons el CCN

  • El Cercle Català de Negocis presentarà demà un extens estudi sobre les conseqüències econòmiques a Catalunya i a Espanya

VilaWeb
Redacció
08.07.2014 - 13:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Cercle Català de Negocis (CCN) presentarà demà un extens estudi de més de 140 pàgines que avala que la independència de Catalunya serà favorable econòmicament per a Espanya. El CCN exposa, basant-se en quantiosa documentació econòmica, que l’actual situació econòmica a l’estat espanyol és insostenible i que mentre es mantingui l’actual estatus quo, la recuperació econòmica serà molt més lenta del que Catalunya i Espanya es poden permetre.

La presentació es farà a les 10.30 a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya a Barcelona i anirà a càrrec d’Albert Macià, responsable del grup d’estudis de l’entitat, i d’Albert Pont, president de l’entitat.

El CCN presenta un escenari de benefici mutu, el famós win-win, on la independència de Catalunya permet a Catalunya centrar-se en el seu propi model productiu i a Espanya explotar totes les potencialitats del seu model econòmic, que és radicalment diferent del català. Una situació que s’ha de donar en un marc europeu reforçat políticament i econòmicament.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any