Ràdio 4 suprimeix els programes de Toni Marín i Xantal Llavina

  • Un periodista de la COPE podria fer-se càrrec del programa estrella del matí

VilaWeb
Redacció
10.06.2014 - 19:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La direcció de Ràdio 4 ha decidit de sacsejar a fons la programació de la temporada vinent, que començarà el setembre. Suprimirà els dos programes estrella de l’emissora, ‘El Matí a 4 bandes’, dirigit i presentat per Toni Marín des de fa vuit anys i guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona, i el programa de la tarda, ‘Directe 4.0’, dirigit i presentat per Xantal Llavina des de fa tres temporades. Aquest canvi profund s’escau justament amb l’arribada dels mesos decisius del procés sobiranista a Catalunya, entre la Diada, al setembre, i la consulta, al novembre.

Aquests són els dos programes de més audiència de Ràdio 4, que en la primera onada de l’EGM del 2014 ha tingut un augment d’oients, segons que destacava RTVE en aquest comunicat.

Entre els treballadors de RTVE a Catalunya s’especula que el motiu de fons d’aquests canvis és polític, oimés tenint en compte que el nom que sona per substituir el programa matinal de Toni Marín és el de Xavi Collado (Twitter), que actualment presenta ‘El matí de COPE’.

Amb tot, Xavi Collado ha explicat a VilaWeb que no havia rebut cap oferta de Ràdio 4 i que no s’han posat en contacte amb ell en cap moment.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any