Vaga a la SNCF contra la reforma ferroviària

  • Vaga a partir d'avui a les 19h a la SNCF a nivell de l'estat francès, contra la reforma ferroviària prevista. S'espera que hi hagi nombroses pertorbacions ...>>
    Dt. 10 de juny del 2014

VilaWeb
Redacció
10.06.2014 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot els ferroviàris de l’estat francès estan cridats a seguir la vaga convocada pels sindicats  CGT-Cheminots, SUD-Rail, Force Ouvrière i First, contra la reforma ferroviària. Aquesta vaga durarà fins a les 8h del dijous 12 de juny, i està previst que afecti als TGV, dels quals només circularan 1 de cada 2 o 3, i als TER que circularan 1 de cada 3, i també afectarà trens internacionals.

La SNCF recomana a tots els viatgers que tenen previs agafar un tren aquesta jornada (des d’avui dimarts a les 19h fins dijous a les 8h) consultin abans les pertorbacions en les línies de gran recorregut des d’aquí. També podeu trucar al telefon 3635.

Per als TER, podeu fer la consulta al 0800.88.60.91 , o des d’aquí a internet.

Com sempre, la SNCF ha previst un programa de substitució d’alguns trens per autobusos. Cal recordar, per exemple, que la línia entre Vilafranca de Conflent i la Tor de Querol, només circularan 1 de cada 4 trens .

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any