Tres-cents contes per a un tricentenari: Carn cuita

  • VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

VilaWeb
Redacció
02.04.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

…En aquell poble, la gent vivia amoïnada per l’ós, que feia dies que els voltava, flairant la carn cuita que sortia de les xemeneies. La gent va decidir fer fogueres, per espantar-lo, perquè als óssos no els agrada el foc. L’animal se’n va allunyar, però la dèria de tastar la carn cuita no se li’n va anar pas. Volia coure carn i menjar-ne, com feien aquells homes que semblava que en gaudien tant. I ho va aconseguir, però el resultat no va ser pas el que ell s’esperava. Voleu saber per què? Bé, val més que us ho expliqui el rondallaire Albert Estengre.

VilaWeb publica cada dia de l’any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo, i per a tots els públics, de la mà d’Albert Estengre. Podeu seguir i comentar els contes a les xarxes socials amb l’etiqueta #300contes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any