Beniatjar presenta diumenge 30 la 27a Trobada d’Escoles en Valencià

  • La Cordinadora lliurarà el 19é Premi Benicadell

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.03.2014 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida engega la maquinària amb l’acte de presentació, que es farà a Beniatjar diumenge 30 de març, a partir de les 10.30 amb una ruta per a conéixer la localitat, on s’hi desenvoluparà Beniatjart, una proposta d’intervencions artístiques de carrer. A les 12.30 els membres de la comissió organitzadora donaran detalls de les novetats d’aquesta vint-i-setena edició.

Acabat l’acte, al bar de Beniatjar es servirà una picadeta i es lliurarà el XVIII Premi Benicadell amb què la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià reconeix la tasca de promoció, ús i defensa de la llengua i cultura del País Valencià a associacions i entitats de la comarca. L’any passat, VilaWeb Ontinyent va ser el guardonat amb aquest premi.

La jornada continuarà amb una visita a l’aulari i l’actuació musical de la Trocamba Matanusca.

Per a assistir al lliurament del premi i la picadeta cal fer la reserva a la Coordinadora al correu electrònic covalba@fev.org o al telèfon 675 65 55 68 abans del 26 de març. El preu és de deu euros (cinc per als xiquets), i es pot fer un ingrés al compte 2045 6102 37 3060078490 o bé pagar-ho allà mateix. 

La 27a Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida l’organitza el CRA Castell de Carbonera, de manera que els actes es distribuiran entre Bèlgida, Beniatjar i Otos. Diumenge 6 d’abril es lliuraran a Otos els premis Sambori, i l’acte central de la Trobada serà el 12 d’abril, a Bèlgida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any