L’AMPA de l’escola Bonavista d’Ontinyent promociona el centre amb un vídeo

VilaWeb
Redacció
10.03.2014 - 16:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres passat, l’AMPA del CEIP Bonavista d’Ontinyent va presentar el vídeo ‘Sabies que..?‘, en què es fa un repàs a algunes de les característiques del centre educatiu. El treball videogràfic, elaborat per Carles Cerdà, està disponible a Internet i ha superat ja en pocs dies les set-centes visites.

Aquesta escola, juntament amb el CEIP Rafael Juan Vidal i l’IES Pou Clar han programat per al 16 de març una Festa de l’Escola Pública com a centres públics del barri de Sant Rafael, i és que alguns dels centres educatius públics de la ciutat d’Ontinyent han iniciat campanyes de promoció per a mostrar les bondats del sistema escolar públic, però també per a donar a conéixer les peculiaritats de cadascuna de les escoles o instituts i la qualitat de l’ensenyament que s’hi imparteix. La festa del dia 16 començarà a les 10.30 amb una cercavila des de la Casa de Cultura de Sant Rafel fins al parc, amb música, gegants i xanques. Al parc hi haurà tallers, i a les 11.30 es farà una ‘bicicletada’ per tot el barri. A més, hi haurà representacions teatrals i de titelles, i s’hi vendran dolços àrabs, coques, xocolata, timó i café a benefici del viatge de fi de curs dels alumnes dels tres centres.

Per la seua banda, el CEIP Lluís Vives oferirà dimarts 25 de març una jornada de portes obertes per a mostrar el centre, a partir de les 15.30. Els responsables de l’escola volen amb aquesta activitat demostrar que la millor opció per a l’educació és l’ensenyament en valencià en una escola pública. El centre ha publicat un vídeo en què convida a participar d’aquesta jornada de portes obertes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any