L’ANC demana no caure en la provocació del PP

  • Diu que no perdrà 'ni un sol minut i ni un sol gram' de la seva energia en anar a protestar a la convenció del PP

VilaWeb
ACN
24.01.2014 - 16:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ANC veu “una mostra obscena de tergiversació i manipulació” la comparació que la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha fet assegurat que el seu partit està patint molt “l’exclusió i el rebuig social” a Catalunya com ha viscut a Euskadi. Segons l’ANC, Sánchez-Camacho ha relacionat el procés català que és “absolutament democràtic i pacífic amb el patiment derivat de la violència d’ETA”. Davant d’aquesta situació, l’ANC crida a no caure en la provocació i demostrar el “civisme” dels catalans. A més, a través d’un comunicat, l’Assemblea lamenta que l’únic pla per a Catalunya del PP siguin “les amenaces i la tergiversació”.

En un comunicat, l’ANC avisa que les dades econòmiques que pugui oferir el PP per desacreditar els independentistes estan “tergiversades” i que les faran servir “com a única veritat”. “El PP, doncs, continua fent joc brut perquè actua amb la mentalitat patrimonialista de l’Estat espanyol”, afirma l’Assemblea en un comunicat, en què també exigeix a l’executiu espanyol que faci públic els ingressos reals de l’Estat que provenen de Catalunya. “Tampoc ho faran, perquè llavors podríem demostrat la viabilitat del nou Estat català”, afegeix.

L’ANC també denuncia que el Partit Popular vol provocar “un clima de tensió” quan assegura que a Catalunya “no és donen les condicions democràtiques mínimes i que l’independentisme està fracturant la societat catalana”. Per tot això, l’assemblea ha deixat clar que no perdrà “ni un sol minut i ni un sol gram” de la seva energia en protestar contra la política dels populars a les portes de la convenció, al Palau de Congressos, i ha fet una crida per no caure “en la seva provocació”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any