La boira de Ponent salta a la xarxa

  • Bloc, facebook, twitter i QR per difondre la boira com a patrimoni natural

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
19.12.2013 - 08:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cansats de que es consideri la boira com a mal temps, un matrimoni del Palau d’Anglesola, Irene Barón i Joan Yeguas, ha optat per buscar la cara positiva d’aquest fenomen meteorològic típic de Ponent i difondre’l a la xarxa com La Boira de Ponent (bloc, facebook i twitter).

Irene Barón ha explicat a VilaWeb Mollerussa que la idea va sorgir aquests dies de boira intensa i seguida (avui fa dues setmanes de boira al Pla d’Urgell, amb un únic dia on s’ha vist el sol) i de temps de considerar la boira de la plana com un patrimoni natural positiu i no com un fenomen meteorològic advers.

Fet i dit, el dimarts, dia 10, van obrir una pàgina a facebook, La Boira de Ponent. En un dia van rebre un miler de M’agrada i en una setmana ja n’hi ha més de 3.200. L’acceptació de la iniciativa els ha portat a obrir també un bloc amb el mateix nom, www.laboiradeponent.cat, un compte de twitter i ha generar un codi QR. Tot plegat per animar a tothom a compartir imatges i sensacions relacionades amb la boira no només des de Ponent, si no d’arreu del món.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any