Els bombers encerclen el foc de Collserola

  • L'incendi forestal afecta unes quatre hectàrees · Els veïns desallotjats ja poden tornar a casa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.12.2013 - 21:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els bombers han aconseguit encerclar el foc de Collserola que des de les 18.20 de la tarda d’aquest dijous afecta unes quatre hectàrees de massa forestal a la zona de Monbau, a la serra de Collserola. El vent complica les tasques d’extinció, i tot i que els bombers han tirat diverses línies i tenen el foc encerclat, han d’estar pendents dels salts del foc per evitar que es torni a encendre en altres punts.

Les flames han obligat a desallotjar una seixantena de veïns dels carrers Saldes i Sagàs, que a quarts de deu del vespre ja han pogut tornar a casa. També ho han pogut fer els qui havien estat desallotjats a la tarda del carrer Ceràmica, zona on sembla que hauria començat el foc. 

Les flames avançaven en dos fronts, un cap a la ronda de Dalt i l’altre cap a l’Arrabassada, però cap a les vuit del vespre els bombers informaven que el primer ja no estava actiu. Pel que fa al segon, obliga a tallar la carretera de l’Arrabassada en els dos sentits de la marxa, i ha fet necessari desallotjar, també de manera preventiva, seixanta persones dels carrers Saldes i Sagàs, al barri de Sant Genís.


Twitter s’ha omplert en pocs minuts de comentaris i fotografies sobre l’incendi. 


La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any