Els treballadors de RTVV protesten en silenci a les 12.19 davant de la Generalitat

  • Fabra continua topant amb protestes a cada acte públic en què participa

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.12.2013 - 12:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els treballadors de RTVV s’han concentrat avui a migdia davant del Palau de la Generalitat. Ho han fet en silenci, a les 12.19, l’hora exacta de l’apagada de Canal 9, divendres passat. Aquesta és una nova protesta contra la decisió del govern d’Alberto Fabra. El president valencià ja fa dies que topa amb protestes a cada acte públic en què participa. Ahir fou als carrers de Xàtiva, on va inaugurar les obres de restauració del convent de Sant Domènec, acompanyat del batlle, Alfonso Rus, i de la ministra de Foment espanyola, Ana Pastor.

El desplegament policíac per a impedir que els manifestants s’hi acostessin va ser impressionant i, així i tot, Fabra va veure com era rebut amb cartells amb la seva foto de cap per avall, en record del quadre de Felip V exhibit també cap per avall al Museu de l’Almodí de la ciutat.

Vegeu aquest vídeo de la rebuda de Fabra ahir a Xàtiva:

A l’escridassada s’hi va afegir un grup de xiquets que hi havia a l’escola del costat d’on es feia l’acte oficial, que va cridar a Fabra: ‘Que torne Canal 9!’. Vegeu-ne el vídeo:

La policia havia blindat el president, i això impedia que els manifestants s’hi poguessin acostar. En el cas dels escolars, els va voler fer callar. Segons que informa ElDiario.es citant fonts de l’escola, la policia es va adreçar a la directora del centre Taquígraf Martí per dir-li que els fes callar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any