Les estrenes: Torna el terror de ‘Carrie’ amb una nova versió del mític film de Brian de Palma

  • Repassem la cartellera de la setmana

VilaWeb
Redacció
06.12.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ‘remake’ de la temible i incompresa ‘Carrie’, el film de terror de Brian de Palma estrenat l’any 1976, arriba aquesta setmana als cinemes dirigit per Kimberly Peirce i protagonitzat per Chloë Moretz i Julianne Moore. També s’estrenen ‘3 bodas de más’, de Javier Ruiz; ‘Plan de Escape’, protagonitzat per Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger; i la comèdia romàntica anglesa ‘Le Week-end’, dirigida per Roger Michell.

Vegem les estrenes principals del cap de setmana:

> Carrie. Direcció: Kimberly Peirce. Intèrprets: Chloe Moretz, Julianne Moore, Judy Greer; Alex Russell, Max Topplin, Connor Price. Gènere: Terror. Esbós: Carrie és rebutjada a l’institut perquè té poders de telecinesi. La seva mare no la hi ajudarà gens, ans la pressionarà contínuament amb la religió com a principal arma contra el seu mal. (Vídeo).

> 3 Bodas de más. Direcció: Javier Ruiz. Intèrprets: Rossy de Palma, María Botto, Inma Cuesta; Quim Gutiérrez, Martín Rivas, Paco León. Gènere: Comèdia. Esbós: Una noia ha d’assistir en un mes a tres casaments d’ex-parelles seves i ho fa acompanyada d’un becari. La rocambolesca situació li servirà per a fer front al seu passat i decidir amb qui vol compartir el futur. (Vídeo).

> Escape Plan (‘Plan de escape’). Direcció: Mikael Hafstrom. Intèrprets: Amy Ryan; Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jim Caviezel. Gènere: Acció. Esbós: Ray Breslin és un expert en seguretat que posa a prova els sistemes de les presons elaborant fugides arriscades. El seu darrer treball serà el més arriscat, perquè haurà de provar de fugir d’una presó ultrasecreta i perillosa. (Vídeo).

> Le Weekend. Direcció: Roger Michell. Intèrprets: Lindsay Duncan, Brice Beaugier, Marie-France Alvarez; Jeff Goldblum, Jim Broadbent, Olly Alexander. Gènere: Comèdia. Esbós: Una parella britànica torna a París molts anys després d’haver-hi passat la lluna de mel, per mirar de revifar el seu matrimoni tediós. Els hi espera el seu amic Nick que farà de catalizador del seu futur. (Vídeo).

> La jaula de oro. Direcció: Diego Quemada-Diez. Intèrprets: Karen Martínez; Brandon López, Rodolfo Domínguez, Carlos Chajon. Gènere: Drama. Esbós: Tres joves dels barris baixos de Guatemala viatgen a Estats Units en cerca d’una vida millor. Durant el viatge en trens de càrrega coneixen la jove indígena Chauk i junts descobreixen la cruesa de la vida. (Vídeo). 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any