Intereconomía convida Homs i se sorprèn que tingui un to ‘inofensiu’

  • El portaveu del govern explica en una entrevista la decisió de denunciar la cadena per haver comparat catalanisme i nazisme

VilaWeb
Redacció
05.12.2013 - 08:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Intereconomía va convidar ahir al vespre el portaveu del govern, Francesc Homs, que va parlar en el programa ‘El gato al agua’ de la decisió de denunciar aquesta cadena i 13TV arran de l’informe del CAC sobre les comparacions entre el procés català i el nazisme. ‘Es pot criticar tot, però no es pot banalitzar el totalitarisme’, va dir Homs; el seu to calmat va sorprendre el presentador i els tertulians del programa, que li van arribar a agrair el ‘to gairebé inofensiu’ que havia emprat.

Aquesta és l’entrevista sencera:

‘No assenyalem ningú. En el nostre ordenament jurídic la llibertat d’expressió no és il·limitada. Hi ha límits que estableix el codi penal i el codi civil. I a Catalunya hi ha un organisme que analitza els continguts que s’emeten a Catalunya. Si hi ha un organisme com aquest que diu que hi ha elements que vulneren la llei s’han de posar en coneixement de la justícia. Això no és assenyalar ningú; és actuar d’acord amb les responsabilitats que tenim’, va explicar Homs.

També va parlar de més temes d’actualitat, com ara les polèmiques sobre els mossos, la pregunta de la consulta i el procés sobiranista… Homs va acabar dient que calia que els catalans poguessin votar, que es respectés la discrepància d’opinions i els drets de la minoria i que es fes allò que la majoria decidís.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any