VilaWeb Labs trasllada el coneixement del diari a les empreses i institucions

  • VilaWeb crea una divisió per a ajudar a crear i millorar projectes digitals i d’internet · Oferim serveis d’internet, mòbils, vídeo digital, formació, estratègia de comunicació…

VilaWeb
Redacció
10.11.2013 - 18:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Poques empreses poden adduïr una experiència digital tan gran com la de VilaWeb. Vam ser el primer diari a la xarxa i hem mantingut durant divuit anys una tasca constant d’innovació i adaptació als canvis.

Ara VilaWeb crea una divisió, VilaWeb Labs, que vol ajudar les empreses, grups i institucions que ho vulguin a fer un ús molt millor de la xarxa. El coneixement, l’experiència i la tecnologia de VilaWeb ara també poden estar al servei dels seus projectes. 

VilaWeb Labs agrupa tota la nostra experiència a l’hora de conceptualitzar i produir webs, aplicacions mòbils, llibres i vídeo per internet, a implantar les xarxes socials i a encapçalar projectes d’investigació per a aconseguir millorar la comunicació periodística i empresarial. 

A VilaWeb Labs us podem ajudar a crear o millorar les vostres webs, a crear continguts en format paper, web, vídeo o multimèdia, a crear o millorar la vostra estratègia a les xarxes socials, a crear o millorar les vostres aplicacions per a mòbils, a emetre actes en streaming, a generar projectes de comunicació vinculats a internet, a gestionar la vostra identitat digital i en general a treure el màxim profit del vostre esforç a internet.

Feu-nos arribar les vostres necessitats, consultes o suggerències al correu administracio@partal.cat o telefoneu al 934 426 439

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any