Ni les joventuts del PSOE: ‘No hi ha res a parlar sobre el dret de decidir’

  • 'No hi ha discussió possible', diu el secretari general de la JSE, Nino Torre

VilaWeb
ACN
30.10.2013 - 13:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En plena topada entre PSOE i PSC sobre el dret de decidir, unes declaracions del secretari general de les Joventuts Socialistes d’Espanya, Nino Torre, ha deixat encara més clar que no hi ha cap escletxa: Torre ha assegurat que els joves del partit que lidera Alfredo Pérez Rubalcaba tampoc accepten que els catalans puguin votar el seu futur polític i que haurien de ser els ciutadans de tot l’estat que ho fessin validant una reforma de la Constitució. ‘No hi ha discussió possible. JSE no està d’acord amb el dret de decidir, com tampoc el PSOE. És l’únic amb el que no estem d’acord amb la JSC, i no hi ha cap discussió possible’, ha dit Torre.

El dirigent de la JSE ha admès que, tal com passa amb PSOE i PSC, les joventuts també tenen una discrepància oberta sobre el dret de decidir.

Nino Torre ha visitat avui dimecres la seu del PSC del carrer Nicaragua de Barcelona per presentar, al costat del primer secretari de la JSC, Javi López, les resolucions conjuntes que han aprovat de cara a la Conferència Política del PSOE d’aquest novembre. Els dos líders juvenils han hagut d’evidenciar la seva diferència de parers respecte del dret a decidir, però han volgut remarcar que “el més important” és que JSE i JSC “estan d’acord en el 99% restant dels seus plantejaments i fan una acció política conjunta”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any