• Els blau-grana s'enduen el primer duel de la temporada

27.10.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Gerardo Martino es va endur ahir el primer duel que ha disputat amb el Reial Madrid de Carlo Ancelotti. El Barça va deixar a sis punts l’etern rival gràcies als gols de Neymar (minut 18) i d’Alexis (77), amb una paràbola preciosa (vídeo) que va aturar un bon moment de joc madridista. Jesé, als minuts finals, va marcar el gol del Madrid, que va tenir més ocasions a la segona part, com una pilota al travesser de Benzema. Els jugadors madridistes també van reclamar dos possibles penals. El Barça suma vint-i-vuit punts a la classificació.

La desena jornada de lliga ha portat el primer Barça-Madrid de la temporada, en un horari inusual, quasi infantil, a les sis de la tarda. Però curiosament no hi van poder accedir els infants de menys de vuit anys pel canvi de política del Barça.

Es tractava del primer gran duel entre els entrenadors Gerardo Martino i Carlo Ancelotti. També s’hi van estrenar els nous flamants fitxatges de tots dos equips, el brasiler Neymar, autor del primer gol, i el gal·lès Gareth Bale, que no va intervenir gaire en els seixanta minuts que ha jugat.

El Barça se situa amb vint-i-vuit punts a la classificació i el Madrid, amb sis menys.

Abans de començar el partit, el club blau-grana va preparar un gran mosaic al camp per a rebre els jugadors amb un missatge de suport a l’ex-entrenador Tito Vlilanova, que es tracta de la malaltia que se li va detectar fa prop de dos anys.

La desena jornada es completa amb l’Elx-Granada (0-1), el Llevant-Espanyol (3-0) i el Vila-real-València (4-1).