El Barça presenta el pla ‘Nens al Camp Nou’

  • Hi podran accedir amb una invitació infantil els socis menors de 8 anys amb pares o avis socis

VilaWeb
Redacció
23.10.2013 - 22:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La junta directiva del FC Barcelona ha explicat aquesta tarda el programa ‘Nens al Camp Nou‘, la solució que permetrà als nens menors de 8 anys continuar entrant gratuïtament al Camp Nou els dies de partit. És una solució que afecta els nens que són socis o que tenen pares o avis socis, per als quals caldrà fer una sol·licitud prèvia abans de cada partit perquè hi puguin accedir.

Hi ha set compromisos, com el del Madrid, l’Atlètic o les eliminatòries de Champions, que són considerats ‘excepcionals’ i pels quals no es podran sol·licitar entrades per als més petits. Per a la resta, la disponibilitat d’entrades variarà segons l’hora del partit i de les entrades que no hagin estat venudes o bé que s’hagin alliberat a través del seient lliure fins a intentar atendre totes les peticions.

Seguretat, legalitat i tradició

Com ha reconegut el vice-president Jordi Cardoner, es tracta d’una solució ‘complexa’ que té com a objectiu ‘retornar la il·lusió als nens’, que amb aquesta nova normativa podran continuar gaudint dels seus ídols al Camp Nou.

Aquesta solució també pretén ‘compatibilitzar la protecció, la legalitat i la tradició del club’, segons paraules del propi Jordi Cardoner, que ha comparegut en conferència de premsa acompanyat per Susana Monje, tresorera, Toni Freixa, secretari i portaveu de la Junta Directiva i Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de Seguretat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any