Homenatge a Vicent Andrés Estellés a l’IES ‘Pou Clar’ d’Ontinyent

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.10.2013 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’IES ‘Pou Clar’ d’Ontinyent ha fet recentment un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés, en què hi han participat els departaments de Música, d’Artística, de Valencià i d’Història.

Durant les primeres setmanes del curs, els alumnes del centre han estat treballant a les classes de Literatura la figura i l’obra del poeta. Han preparat el recitat de poemes fent un recorregut per les temàtiques de la seua obra i vida: el seu origen humil, els xicotets i grans plaers de la vida, l’amor, el compromís, la guerra, la fam, la mort…

El departament de Música ha coordinat el recitat amb la música en directe interpretada pels propis alumnes amb instruments com violí, guitarra, flauta i piano, complementat amb l’actuació del cantaor Julian Quiralte, qui ha adaptat fragments de poemes al ritme d’albades.

A més, el departament d’Artística ha elaborat un mural en què hi han treballat un gran nombre d’alumnes i on es posen imatges a les paraules del poeta. Al recital hi ha intervingut també part del professorat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any