Marc Màrquez i Tito Rabat refusen la bandera espanyola i fan bullir la xarxa

  • Márquez ha guanyat la cursa del Gran Premi d'Aragó · Tito Rabat, segon de Moto2, tampoc no ha volgut la bandera espanyola

VilaWeb
Redacció
29.09.2013 - 16:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El pilot de motociclisme Marc Màrquez (nascut a Cervera fa vint anys) s’ha endut avui el Gran Premi d’Aragó i ha fet més gran la distància sobre els seus perseguidors en el mundial. Quan s’ha acabat la cursa, un individu se li ha acostat i li ha volgut fer a mans una bandera espanyola perquè la passegés en la volta d’honor al circuït, però Màrquez l’ha refusada i ha continuat. En canvi, sí que ha exhibit la bandera vermella amb el número 93 del seu dorsal.

Aquest fet, que han vist molts catalans i espanyols per la televisió, ha fet esclatar una polèmica a la xarxa entre detractors que l’insulten i l’amenacen i seguidors que n’aplaudeixen l’acció. Els uns i els altres ho interpreten com un gest polític.

Tito Rabat tampoc no la vol

El pilot barceloní Esteve Rabat (conegut per ‘Tito’ Rabat) ha quedat segon en la cursa de Moto 2 del mateix premi i tampoc no ha volgut agafar la bandera espanyola. Tampoc no és clar quina interpretació se n’ha de fer. Ni un ni l’altre no han fet declaracions.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any