Vídeo d’un violent desnonament a càrrec de l’Ajuntament de Madrid

  • La matinada de dimecres un centenar d'antiavalots van executar amb violència l'ordre de desnonament d'un pis de l'empresa pública d'habitatge municipal

VilaWeb
Redacció
29.09.2013 - 13:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cas d’Isabel Rodríguez és un dels centenars de desnonaments que cada setmana s’executen arreu de l’estat espanyol. En aquesta ocasió, un equip de ‘Periodismo humano‘ va enregistrar en vídeo tota la seqüència del desnonament, que el centenar d’antiavalots de la policia espanyola va fer amb violència i desproporció. Els pis desnonat era propietat de l’empresa municipal d’habitatge de l’Ajuntament de Madrid, que no va tenir cap escrúpol de procedir a fer-ne fora els habitants per un deute de 1.000 euros, segons informa ‘Periodismo humano’.

L’ajuntament afirma que els pares d’Isabel, adjudicataris de l’habitatge quan van ser reallotjats després d’una expropiació de la seva casa fa 24 anys, tenen un deute de 1.000 euros i dos habitatges més de la seva propietat. Segons l’ajuntament, no els pertoca ser beneficiaris d’un habitatge públic. Isabel, que viu amb els seus pares perquè pateixen un transtorn bipolar –la mare– i una malaltia degenerativa –el pare–, no reconeix el deute que l’empresa pública li imputa i assegura que ha intentat pagar-lo reiteradament, però que els rebuts li han estat retornats.

 

Més informació:

Ada Colau: ‘No és un fracàs personal nostre, és una estafa col·lectiva’

[VÍDEO] Ada Colau s’encara als banquers al congrés espanyol i els qualifica de criminals

El vídeo de la topada entre Ada Colau i Iturgaiz (PP) a l’eurocambra

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any