Steve Ballmer fa un comiat estrany de Microsoft

  • La música de 'Dirty Dancing' acompanya el seu darrer discurs

VilaWeb
Redacció
28.09.2013 - 22:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En la indústria informàtica tothom sap que Steve Ballmer és un personatge especial. Les seves presentacions s’han fet famoses pels ‘moments’, instants en el quals Ballmer sorprenia l’audiència generalment amb alguna sortida de to que més d’una vegada va provocar problemes.

Així que tothom era pendent de la presentació final, del comiat. I Ballmer no va decebre. Va dir adéu a la companyia de Bill Gates en un palau d’esports ple de treballadors de Microsoft amb la música de Dirty Dancing sonant pels altaveus i ell plorant en escena i fent gran abraçades i give me fives als que han estat els seus col·laboradors.

Ballmer va anunciar ara fa un mes que deixava l’empresa i que quan el consell d’administració nomenés el seu successor ell marxaria. Ha estat la seva una etapa molt difícil, en primer lloc perquè substituia el pare de Microsoft, Bill Gates, però sobretot perquè mai abans Microsoft i el seu poder havien estat assetjats en tantes direccions. Per empreses com Google, Apple o Samsung.

Ballmer ha aconseguit èxits i ha tingut fracasos sonors i marxa deixant l’empresa reorientada cap al futur, després de la compra de Nokia i anunciant un gran esforç en telefonia mòbil. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any