Fer-te subscriptor de VilaWeb és la millor manera de donar suport a VilaWeb

  • Per un preu anual mínim de seixanta euros, fent-vos subscriptors aconseguiu que VilaWeb sigui una de les referències informatives claus del país

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.09.2013 - 00:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb és el diari digital més llegit del país i el segon en el conjunt de tots els diaris, digitals sol o amb edició en paper. Defensant un periodisme de qualitat i profundament arrelat en el país i la societat VilaWeb és reconegut com una de les referències informatives claus dels Països Catalans. Des de fa divuit anys l’empresa editora del diari ha cercat sempre la manera de mantenir-lo en un nivell de rendabilitat que li permeta oferir la qualitat reconeguda, entre altres amb el Premi Nacional de Periodisme o el Ciutat de Barcelona. Els lectors hi tenen un paper clau, a través de la subscripció.

Els lectors de VilaWeb poden fer-se subscriptors del diari, deixant les seves dades en aquesta pàgina o telefonant al 934 426 439. Hi ha diverses modalitats de subscripció, a partir de seixanta euros l’any, que es poden pagar de cop o de forma fragmentada. 

Els membres de +VilaWeb sostenen el diari com un compromís amb la informació i amb la nació. Però reben també serveis a canvi. Poden participar en les activitats de la redacció a través d’entrevistes amb personatges coneguts, reben un correu diari amb informació del que està preparant la redacció, també poden tenir un resum mensual de l’actualitat en forma de revista i tenen descomptes en tots els productes de la Botiga de VilaWeb.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any