La Via Catalana, també a París i a corre-cuita

  • La cadena humana, també a París · Més de quaranta ciutats estrangeres han fet cadenes humanes aquest cap de setmana · Us n'oferim una selecció de vídeos i fotos

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.09.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La llista de ciutats de tot el món que han organitzat cadenes humanes de suport a la Via Catalana és molt llarga. I avui s’hi ha afegit París, on un nombrós grup de catalans han fet una cadena humana a prop de la Torre Eiffel. Per causa d’un problema de permisos amb la policia, els agents els han obligat a anar de pressa, i només els han concedit un quart.

Aquest cap de setmana hi ha hagut una quarantena de convocatòries de comunitats catalanes que abasten els cinc continents: l’Àfrica (una), Amèrica (setze), l’Àsia (dues), Europa (setze) i Oceania (cinc). Entre els assaigs de la cadena humana de l’Onze de Setembre més destacats hi havia els de Londres –ahir, amb vuit-cents participants–, davant la Cambra dels Comuns, la de Pequín, a la Gran Muralla –amb un centenar–. La de Nova York també va ser prou destacada i va fer arribar el clam independentista a Central Park i a Times Square.

Us oferim una selecció de fotografies penjades a les xarxes pels participants de les vies catalanes al món:


Més informació:

Les rèpliques de la Via Catalana a l’estranger

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any