El PSOE vol ara rebaixar la tensió per l’arribada de la Cadena Humana a Vinaròs

  • El secretari general dels socialistes valencians recorda que ells, com a federalistes, estan en contra de l'independentisme, però també de l'unitarisme

VilaWeb
Redacció
01.09.2013 - 09:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ximo Puig ha fet parcialment marxa enrere en les seues anteriors declaraciosn en contra de l’arribada de la Cadena Humana a territori valenià. Potser pressionat per part de les bases del partit, qe trobaven que les anteriors declaracions s’assemblaven massa a les del PP, Puig ha recordat ara que ells, com a federalistes, si bé estan en contra de l’independentisme, també ho estan de l’unitarisme que defensa el PP.

Puig s’ha mostrat partidari “d’evitar una confrontació innecessària amb Catalunya”, i ha apostat per “rebaixar la tensió i buscar punts d’acord i de diàleg”.

El secretari del PSPV-PSOE ha assegurat no saber “què volen fer a Vinaròs” però ha afegit que “si hi ha valencians que comparteixen aquestes iniciatives, ho respecte, encara que no ho compartisca”.

Finalment, Puig ha recordat que “tenim interessos comuns amb tot l’Arc Mediterrani, i no ens interessa en absolut la política de confrontació que el Consell vol provocar. Em sembla molt frustrant que els mals governs sempre hagen de buscar un Gibraltar per a amagar les seues polítiques”

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any