El president de les joventuts del PP de Xàtiva, fent la salutació feixista

  • El PP es limita a dir que els comptes de Sáez a les xarxes socials, d'on ha estat extreta la imatge, havien estat piratejats

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.08.2013 - 20:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si fa dues setmanes va sortir a la llum una polèmica fotografia del secretari d’Esports de l’executiva del PP de Xàtiva, Jorge Roca, amb una bandera racista i simbologia ultra, ara ha començat a circular per la xarxa la imatge del president de les joventuts del PP de Xàtiva, Xesco Sáez, fent la salutació feixista. 

La imatge ha estat difosa avui a les xarxes socials a través d’un compte anònim anomenat DefensordelpobleXtv. VilaWeb ha tingut accés a la imatge a través d’una altra font, que ha confirmat que havia estat extreta del perfil de Facebook de Sáez, el qual ja havia estat fotografiat amb altres símbols espanyolistes dies enrere, com en aquesta fotografia amb una bufanda de la ‘Legión española’.

La polèmica no ha tardat a esclatar a Twitter i el president del PP de Xàtiva, Jorge Herrero, ha assegurat que els comptes de Sáez havien estat piratejats i que no es fes cas de ‘publicacions estranyes’. En un piulet posterior, ha dit: ‘els “hackers” entren en acció. Ara ja no sols val l’insult i la difamació. Aquest és l’estil d’aquell@s que pretenen governar.’ La resposta dels representants de l’oposició de Xàtiva ha arribat ben aviat. Vegeu-ne ací la conversa a Twitter:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any