Les inscripcions per a la Cadena Humana a Vinaròs s’acosten a les 500 persones

  • El compositor Carles Santos i els pares de Guillem Agulló seran els qui enllaçaran la Via Valencia per la llengua i la llibertat amb l'inici de la Via Catalana.

VilaWeb
Redacció
11.08.2013 - 09:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mentre des del PP i el PSOE fan aquestes declaracions, i quan falten deu dies per a l’11 de Setembre, la Cadena Valenciana per la llengua i la llibertat, que se celebrarà eixe dia a Vinaròs, té ja prop de 500 persones inscrites per participar-hi, s’han completat tres autobusos per anar-hi, des de Vila-real, Castelló i València, i es confirma la participació de grups com els dolçainers de Vinaròs o la senyera infinita d’Almenara. Entre les poblacions de les comarques castellonenques amb més persones inscrites, a més del mateix Vinaròs i del proper Benicarló, destaquen poblacions com ara Benicàssim o Almenara.

També està ja clar que seran el músic i compositor vinarossenc Carles Santos, i els pares de Guillem Agulló, els qui uniran les mans amb els participants en l’inici a Alcanar de la Via Catalana, com a mostra de solidaritat i recolzament.

Des d’Acció Cultural, entitat coordinadora de la convocatòria duta a terme per diferents entitats del País Valencià, recorden que encara es poden formalitzar les inscripcions a la Cadena Humana a  http://www.acpv.cat/web/cadena-humana-valenciana-per-la-llengua-i-la-llibertat, tant per part de les persones que es vulguen apuntar als autobusos organitzats com per aquelles que pensen anar-hi per lliure, amb el seus vehicles.

En qualsevol cas, la Cadena està prevista per al moment simbòlic de les 17 hores 07 minuts, la data de la batalla d’Almansa, i la unió amb la Via Catalana serà a les 17 hores 14 minuts, data de la caiguda de Barcelona en mans borbòniques; tot i això, els organitzadors demanen que “la gent procure ser a la N-340, en el punt situat entre els termes de Vinaròs i d’Alcanar, amb bastant antelació, per preparar tots els aspectes pràctics”.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any