Suport a les xarxes al futbolista Jeroni Rañé

  • Ha estat expulsat de la selecció per una samarreta independentista · Desenes de piuladors catalans empren l'etiqueta '#TotsSomJeroniRañé'

VilaWeb
Redacció
08.08.2013 - 17:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Utilitzant l’etiqueta ‘#TotsSomJeroniRañé‘, que en les darreres hores s’ha multiplicat, els piluadors catalans s’han solidaritzat amb el jugador de futbol platja Jeroni Rañé, de Torredembarra. Han fet arribar missatges de suport a Rañé, que fou expulsat ahir de la selecció catalana després d’un partit entre la selecció catalana i Itàlia per, segons la Federació Catalana d’aquest esport, ‘actes d’indisciplina’.

L’esportista havia aprofitat un gol per mostrar una samarreta en què s’hi podia llegir, al pit: ‘Ells van guanyar la guerra, nosaltres guanyarem la pau’. I a l’esquena: ‘Fredoom for Catalonia.’ Vegeu-ne el vídeo:

Precisament el missatge de la samarreta és entre els més repetits a la xarxa:

Una reacció semblant va tenir lloc després que la waterpolista Roser Tarragó tanqués el seu compte de Twitter (@rutarrago) pels insults espanyolistes que havia rebut pel sol fet de dur una estelada feta amb caràcters tipogràfics (||*||) al seu perfil de Twitter.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any