Els companys del brigadista mort l’estiu passat a la Torre de les Maçanes reclamen una investigació

  • Tragsa ha acomiadat el treballador que va criticar la intervenció que va acabar amb dos morts

VilaWeb
Redacció
14.07.2013 - 01:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un grup de bombers i brigadistes es van concentrar divendres davant el parc de Bombers de Sant Vicent del Raspeig per a exigir la readmissió de Francisco Peralta, acomiadat el mes de maig passat després d’haver criticat la intervenció en l’incendi del mes d’agost de 2012 a la Torre de les Maçanes en què hi van morir el brigadista de la Pobla del Duc Emilio Abargues, i l’agent forestal Ernesto Aparicio.

Segons publica el diari Información, els concentrats reclamaven una investigació dels fets i que s’esclarisquen responsabilitats. El treballador acomiadat de Tragsa ha denunciat que, al cap de quasibé un any de la desgràcia, ‘no sabem encara res, l’única resposta de l’empresa ha estat el meu acomiadament’.

L’any passat, tant Compromís com EUPV i el sindicat CCOO van reclamar que s’aclariren les circumstàncies que van dur a la mort del brigadista i de l’agent forestal. El sindicat ja va anunciar encara l’agost passat que exerciria l’acusació particular en entendre que es van produir negligències en la direcció de les tasques de lluita contra el foc. Recordem que a més dels morts, el foc va provocar dos ferits.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any