Passeig històric i vermut per a descobrir El Molino a la llum del dia

  • El teatre de cabaret comença una nova proposta d'activitats per a descobrir-lo també de dia

VilaWeb
Redacció
30.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Molino, el cafè concert del Paral·lel de Barcelona, i tota l’avinguda en general, està molt associada a l’oci nocturn, però també pot tenir interès a plena llum del dia. Sobretot si es planteja com un itinerari, una ruta turística de caràcter històric per sotjar en el passat d’aquesta artèria essencial per a l’esbarjo de barcelonins i visitants.

Així, el que es proposa per al migdia del d’aquest diumenge de juny és una passejada des del Mercat de Sant Antoni fins a El Molino. Pel camí, es farà una aturada a la cantonada de Ronda Sant Pau amb el carrer Aldana. Allà s’aixecava el Teatre Circ Olympia, un gran recinte amb capacitat per a sis mil persones que, de 1924 a 1947 va programar espectacles ben variats: òpera, sarsuela, teatre, revista, ballet, però també boxa o lluita lliure.
 
Un cop ja al Paral·lel, tombant la cantonada cap amunt, ja davant de El Molino, hi ha el Bar Borrell, l’únic establiment que es manté obert i conserva l’essència de l’època daurada del Broadway barceloní.

La jornada acaba de la millor manera possible, amb un vermut-concert-ball a El Molino. La música la posarà el Quintet de Jazz Vell Combo; el ball, tots els balladors de swing que s’hi animin.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any